Компанія Samsung ще на китайкою презентації Galaxy A6s розповіла, що готує повністю безрамковий смартфон Galaxy A8s з вирізом на екрані під фронтальну камеру. Зараз в мережу потрапили перші фото новинки. Так, варто відразу сказати, що це не топовий флагман компанії, а лише смартфон середнього класу. Проте варто нагадати, що компанія змінила свою бізнес-стратегію із-за поганих продажів флагманів, так що практично всі нові функції і рішення будуть впроваджуватися в смартфони саме середнього класу. Такі собі тестові манекени перед випусків справжніх гігантів серед смартфонів.

На фотографіях, на жаль, показана лише передня панель пристрою. Судячи по знімках, це буде екран нового типу — Infinity-O. тобто Galaxy A8s отримає широкоформатний дисплей з тонкими рамками і фронтальну камеру під екраном, розміщену у верхній частині смартфона по центру. Цілком привабливо, враховуючи, що смартфон обійшовся без вирізу на екрані.

Під капотом у новинки середній чіп Qualcomm Snapdragon 710. Також в новинці буде встановлений невеликий акумулятор на 3300 маг. Девайс повинні представити в січні 2019 року. Швидше за все, ціна буде від 300 до 500 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.