Адміністрація Instagram вирішила боротися проти спеціальних додатків, що дозволяють автоматично залишати коментарі, лайки, а також підписуватися на інші облікові записи. Таким чином компанія хоче зробити показники чистими, щоб накруток більше не було. До того ж, це допоможе компанії розбагатіти, оскільки тільки покупка реклами Facebook дозволить набрати величезну кількість передплатників і лайків.

Компанія останнім часом помітила застосування сторонніх додатків, що дозволяють користувачеві штучно нарощувати аудиторію облікового запису. Адміністрація Instagram підкреслює, що ці дії суперечать правилам соцмережі. До того ж, це заважає вести правильну статистику, якщо аккаунт є робочим.

“З сьогоднішнього дня ми почнемо видаляти не є автентичними лайки, передплати та коментарі з акаунтів, для підвищення популярності яких застосовують сторонні додатки”, – йдеться у повідомленні. За це будуть відповідати спеціальні програми, які зможуть визначати фейкові акаунти для накрутки. Будемо сподіватися, що чисті акаунти користувачів від цього не постраждають.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.