Раніше дорослі під шумок купували знаменитий конструктор від компанії Lego, прикриваючись дітьми. Тепер можна більше не прикидатися і сміливо заявляти, що це твоя модель, адже вона точно не для дітей. Досить складні механізми дозволять попітніти навіть бувалим дорослим.

LEGO FORMA - новий набір, створений спеціально для дорослих. Завдяки цим іграшкам компанія хоче заохотити дорослих використовувати ігри, як спосіб зниження стресу. Досить непогана альтернатива небезпечним хобі, або ж в'язанню. Компанія вирішила подбати про захоплення батьків, і тепер разом з дітьми можна збирати набори конструкторів.

Новинка більш творча і складна, як раз для тих, хто сховав свій креатив за паперовою роботою. Компанія випустила цілий рекламний ролик, який змусить тебе захотіти і собі таку родзинку. Судячи з усього, конструктор досить якісний, і це не може не радувати.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що в цьому році корпорація Microsoft сильно розлютила користувачів Windows 10. Крім видалення файлів і відсутність функцій, які раніше були дуже необхідні, на днях з'явився новий баг, який не дозволяє користуватися файлами з хмарного сховища Apple. Таким чином, користувачі iCloud не можуть синхронізувати свої файли.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що власники топових смартфонів iPhone XS Max скаржаться на якість продукту. Приміром, корпус має безліч недоліків, а якість збірки залишає бажати кращого. При натисканні на екран, смартфон починає скрипіти. Варто відзначити, що за таку новинку власники заплатили близько 1400 доларів.

Знай.uа писав, що компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з Apple, надаючи компоненти для iPhone, почала вести брудну гру проти яблучної корпорації після їх розірвання контракту. Як виявилося, компанія найняла аналітиків, які будуть писати в мережі про яблучної компанії в негативному контексті.