Xiaomi Mi A2 став один з найпопулярніших в бюджетному сегменті смартфонів. Потужність і ціна створюють ідеальний баланс, що і підкупило користувачів по всьому світу. Нещодавно користувачі оновили його до нової актуальної версії операційної системи Android 9.0 Pie.

Однак користувачі зіткнулися з проблемами в роботі пристрою, яка роздратувала абсолютно всіх.

зокрема, користувачі скаржаться, що смартфон починає гальмувати при копіюванні файлів або навіть в процесі очищення кешу. Швидше за все, це баг операційної системи, або ж в процесорах, які не здатні виконувати такого роду операції. Процедура очищення кеша обсягом 50 МБ також може призвести до гальмування пристрою, тому користувачам доводиться перезавантажувати апарат. Це витрачає дорогоцінний час користувачів та їх нерви.

А при копіюванні файлів за допомогою кабелю USB швидкість досягає всього 700 Кбіт/сек. Такі показники були в 2005 році, коли зі слабкою китайської флешки копіювали файли на старий одноядерний ноутбук. Xiaomi поки ніяк не коментує цю ситуацію, але користувачі сподіватися, що невелике оновлення виправить цю помилку.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.