У США клієнт, який спробував повернути свою копію Fallout 76, розтрощив магазин, коли йому сказали, що він не може повернути свої гроші. Цей інцидент стався в магазині Gamestop в Північній Кароліні, пише Dexerto з посиланням на пости в соцмережах. Схоже, геймеру настільки не сподобалася гра, що він захотів повернути гру, яка коштує чималих грошей, адже вихід гри стався днями раніше.

Як видно з ролика, співробітник Gamestop повідомив хлопцеві, що той зможе отримати кредит в магазині через сувору політику повернення, але він зможе використовувати цей кредит для покупки іншої гри з магазину. "Я нічого не можу з цим вдіяти", - запевняв працівник.

Як тільки працівник відволікся на іншого клієнта в магазині, у фоновому режимі чутний удар, а, коли камера повертається, видно, що розлючений власник Fallout вдарив по купі коробок. Схоже, гра дійсно погана, і не варто ні копійки своїх грошей.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Потім клієнт перегорнув ще одну стійку, яка призначалася для мережевих карт Xbox Live і PlayStation Network, а потім починає трощити полиці з іграми. Цікаво, що працівник Gamestop при цьому зберігав спокій. Швидше за все, це звична ситуація в цьому магазині після виходу Fallout 76, яку критики розгромили рекордно низькими оцінками.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.