На початку травня китайська компанія One Netbook представила кишеньковий ноутбук-трансформер One Mix. Через майже півроку виробник вже випустив нову версію мініатюрного лептопа з цифрою 2 в назві, і він отримав кілька поліпшень, про які ми і розповімо.

При вазі 520 грам і можливості розвернути дисплей на 360 градусів, One Netbook One Mix 2 отримав IPS-екран 7 дюймів з роздільною здатністю 1920 на 1200 пікселів. Так, ноутбук достатньо зручний, і кожен зможе налаштувати положення екрану під себе. 2-ядерний процесор Intel Core M3-7Y30 або Intel Core M3-8100Y з технологією Turbo Boost і вбудованою графікою Intel HD Graphics 615. Оперативної пам'яті-8 ГБ, Вбудований SSD-накопичувач має об'єм 256 або 512 ГБ флеш-пам'яті. Так, таким характеристиками може похвалитися будь-флагманський смартфон, однак він буде коштувати помітно дорожче цього ноутбука.

Нетбук One Mix 2 має модулі Wi-Fi 802.11 ac (2,4 + 5 ГГц), Bluetooth 4.0, порти micro HDMI, USB 3.0 і USB Type-C, слот для карт пам'яті microSD, 3,5 мм аудіовихід і сканер відбитків пальців для додаткового захисту, якщо ви не довіряєте паролів. Для рукописного введення в комплект додали стилус. На гаджеті встановлена ОС Windows 10 Home. Заяв час роботи акумулятора в режимі перегляду відео — 8 годин. Зарядка займає до 5 годин. Досить непогані параметри.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

One Netbook One Mix 2 вже доступний для придбання в китайських інтернет-магазинах або на сайті виробника. Ціна питання — 630 доларів США (17 367 грн.).

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.