Microsoft готується випустити дешевий варіант своєї ігрової приставки Xbox One S без оптичного приводу для дисків формату Blu-Ray. Таким чином, всі ігри, які геймери купували на фізичних носіях у вигляді дисків виявляться марними, і в них пограти не вийде.

Хіба що з допомогою старої консолі, які мають дисковод. І це цілком розумний крок, оскільки виробники ноутбуків вже давно відмовилися від дисководів. В епоху флешок та глобальної мережі такі застарілі носії інформації просто вичерпали себе.

Спочатку був слух про те, що Microsoft готує приставку нового покоління під кодовим ім'ям Scarlett, але це було спростовано – ця консоль вийде не раніше 2020 року, і про неї поки мало що відомо. А ось більш дешевий Xbox One S з'явиться у продажу в 2019 році за ціною в 200-250 доларів, що зробить її самої дешевої ігровою системою на ринку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак, платну підписку поки ніхто не відміняв, так що в мінус корпорація точно не піде. Спеціально для тих, хто перейде на дешевий Xbox, Microsoft запустить програму disc-to-digital (диски-в-цифру), яка дасть користувачам обміняти фізичні копії ігор в цифровій версії в магазинах-учасниках цієї програми на території США.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.