Samsung більше не в змозі конкурувати з Huawei, Xiaomi та іншими вендорами з Китаю на ринку смартфонів середнього і бюджетного цінового сегмента. Про це заявив генеральний директор мобільного підрозділу компанії Джонг-Чжин Ко.

Очевидно, справи у корейців йдуть настільки мляво, що топ-менеджер навіть не погребував словом “криза”, коли описував поточний економічний стан своєї вотчини. Так, хоч і на іншому ринку, наприклад, телевізорів і моніторів компанія отримує непогану виручку, захопивши більшу частину, мобільний підрозділ більше не може конкурувати з китайськими компаніями, які мало не щотижня випускають нові девайси, які так подобаються публіці. І не дивно, адже Xiaomi і Huawei пропонують більш потужні смартфони під доступною ціною, чого не скажеш про Samsung.

За словами Ко, він дуже шкодує, що справи Samsung Mobile йдуть гірше, ніж у конкурентів, які виявилися більш гнучкими у питаннях ціноутворення.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

найбільше це позначилося на попиті на бюджетні та середньобюджетні смартфони, які як і раніше залишаються однією з найбільш значущих статей доходу Samsung. Адже Galaxy Note 9 і Galaxy S9 не розкуповуються належним чином.

Компанія сподівається на середній сегмент смартфонів, а також на новенький Galaxy S10 і гнучкий смартфон Galaxy F.

Нагадаємо, що науковці і експерти з безпеки навчилися зламувати сканер відбитків пальців на будь-якому смартфоні. З цього моменту смартфони з таким захистом є ненадійними, адже вони тепер легка здобич для хакерів і зловмисників. Не секрет, що у кожної системи є збої, і навіть в цій. Таким чином вчені домоглися того, що сканер розблокує телефон в 1 з 5 випадків, навіть якщо відбитки пальців не збігаються.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що і хоча квартальні звіт показав світові, що Samsung отримує величезний прибуток, мобільний підрозділ не допомагає корпорації в цьому, а навпаки. Глава цього підрозділу визнав, що всьому виною “криза”, адже топові флагмани компанії не продаються на ринку.

Знай.uа писав, що відомий інсайдер повідомив про подробиці майбутнього PlayStation 5. Як виявилося, консоль майбутнього оснастять топовим чіпсетом, який обходить попередника за всіма показниками. Таким чином будь-які ігри отримають плавну і красиву картинку. Експерт запевняє, що ціна за новинку близько 500 доларів, а її вихід запланований на 2020 рік.