Facebook має намір подати апеляцію щодо штрафу в розмірі £500,000 ($639,255.40) за нездатність захистити приватність 1 млн клієнтів з Великобританії. Судячи з усього, Великобританія сильно турбується за особисті дані своїх громадян, в зв'язку з чим подала в суд на Facebook, з-за якого дані сотень мільйонів користувачів потрапили в руки хакерів сторонніх компаній.

Як стверджує Facebook, немає жодних свідчень про те, що Cambridge Analytica отримала доступ до даних британських клієнтів. Хоча, факт в тому, що дані близько 100 мільйонів користувачів потрапили в руки сторонньої компанії.

Нагадаємо, що Cambridge Analytica використовувала дані користувачів соцмережі для цільової політичної реклами під час президентської кампанії в США в 2016-м. Цілком можливо, що саме це і вплинуло на вибори.

Анна Бенкерт, віце-президент і генеральний радник Facebook по Європі, Близькому Сходу і Африці заявила, що Cambridge Analytica порушила базові принципи поширення інформації онлайн, і наслідки не можуть обмежуватися Facebook.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.