Як відомо, Apple вже давно не випускає найдорожчі версії Apple Watch з 18-каратного золота, але є компанії, що виробляють кастомні смарт-годинники із золотим покриттям і індивідуальним дизайном. Приміром, в продажах від однієї відомої компанії продаються Apple Watch з білого золота і діамантів, ціна яких близько 30 мільйонів доларів. Однак, не тільки вони можуть похвалитися такими ексклюзивними речами. Ательє Aurum Edition представила ексклюзивну серію Apple Watch для любителів дорогоцінних металів.

наприклад, Monarch Counsel Apple Watch – це смарт-Apple 4-го покоління, корпус яких покритий 24-каратним золотом товщиною 8 мікрон з ексклюзивною гравіюванням. За заявою виробника корпус досить міцний, і золото не буде зношуватися з часом. Однак, за такі функції доведеться чимало заплатити.

Aurum Edition відрізняється від інших ательє тим, що робить гравіювання Apple Watch вручну індивідуально для кожного користувача. Звичайно ж, годинники виготовляються під замовлення. Для створення однієї пари годин потрібно до 40 годин роботи, що пояснює високу ціну продукту.

Кастомні Apple Watch поставляються з ремінцем з шкіри алігатора. Упаковка також відрізняється від того, що пропонує Apple. Aurum Edition поставляє години в коробці з натурального дерева. Так, це не тільки звучить дуже ексклюзивно, але і виглядає так.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ательє Aurum Edition також випускає й інші моделі Apple Watch, покриті платиною або білим золотом тому, а також різні модифікації iPhone. Стоять ексклюзивні годинники від 2 200 доларів США.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.