Оновлений MacBook Pro, мабуть, був відкинутий шанувальниками, так як продаж ноутбуків Apple впали в третьому кварталі 2018 року. Судячи з усього, величезна ціна, а також відсутності якихось дивовижних нововведень змусило фанатів відмовитися від покупки цього непотрібного девайса.

Згідно з останнім звітом аналітиків компанії TrendForce, продажі Apple впали на 24,3%, повідомляє Patently Apple.

Справедливості заради варто відзначити, що продажі ноутбуків впали не тільки у яблучної корпорації. У чотирьох з п'яти лідерів на ринку електроніки теж не все впорядку з фінансовими звітами.

Аналітики вважають, що в цьому році на сезонний підйом на ринку ноутбуків можна не розраховувати. Це означає, що і Apple навряд чи зможе виправити становище.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Лідером ринку ноутбуків залишилася HP, хоча відвантаження у неї скоротилися на 1,8% у річному вирахуванні, до 10,8 млн пристроїв. Очікується, що за весь рік компанія випустить близько 42 млн ноутбуків, що на 5% більше минулорічного результату і вище середніх темпів зростання в галузі.

Крім ноутбуків, продажі iPhone теж дуже розчарували Apple. Навіть “бюджетний” iPhone XR не виправив ситуацію, а навпаки, погіршив фінансовий стан компанії.

Нагадаємо, що у мережі показали найкращий у світі смартфон для селфи. Наголошується, що новинка отримає цілі 3 селфи камери, що не може не дивувати, оскільки аналогів на сьогоднішній день просто немає. До речі, основна камера подвійна, так що краще скористатися фронтальної, адже вона відмінно підходить для фото себе улюблених.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Samsung раніше повідомляла про те, що поєднує 2 лінійки бюджетних і середнього класу смартфонів в один, і до назви він отримав приставку M. В мережі показали перший смартфон цієї лінійки, і він отримає цілком звичайні характеристики. Так, флагманом він не стане, але і ціна буде цілком приємною.

Знай.uа писав, що китайська компанія Xiaomi вміє дивувати не тільки смартфонами, але в іншої побутової техніки для дому. Приміром, на прилавках з'явився новий телевізор Mi TV 4S, діагональ якого 75 дюймів. Крім величезного розміру, він виготовлений зі сплаву, який широко застосовується в космічній галузі.