Південнокорейська корпорація Samsung Electronics вибачилася за випадки захворювань і навіть загибелі своїх співробітників за небезпечні умови на виробництві. Нарешті, компанія звернула на стан здоров'я своїх співробітників.

Керівництво компанії визнало, що їм не вдалося створити безпечне робоче місце на виробництві комп'ютерних чіпів і дисплеїв. Все заради лідируючих позицій на ринку електроніки. Як виявилося, компанія готова жертвувати здоров'ям своїх підлеглих.

Вибачення компанії стали частиною рішення в рамках врегулювання спорів з працівниками, хворими на роботі і родичами загиблих працівників Samsung. Як повідомляє АР, за останні 10 років десятки співробітників, які працювали на виробництві в корпорації, отримали ряд серйозних захворювань, серед яких лейкемія і пухлини головного мозку.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Але, визнавши свої помилки у дотриманні стандартів безпеки, Samsung ще не повністю визнала, що робоче середовище корпорації стало прямою причиною захворювань працівників. Так що, провину на себе поки ніхто не збирається брати.

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.