Судячи за останніми витоками, Huawei, так і Samsung близькі до комерційного запуску своїх гнучких складних смартфонів. Однак, на ринку з'являється ще один охочий захопити ринок смартфонів. Повідомляється, що це LG. Судячи з усього, компанії мало лідируючих позицій на ринку телевізорів і моніторів.

На даний момент LG вирішив захистити патентом наступні назви: Flex, Foldi і Duplex. Всі троє подані у категорію “Смартфони; Мобільні телефони”, що відкидає будь-які припущення про те, що LG може використовувати одне з даних назв для своїх гнучких дисплеїв. Так, тепер немає сумнівів, що мова йде саме про смартфонах.

Очікується, що LG буде випускати дисплеї для інших брендів, які хочуть випускати складаний смартфон. Крім цього, LG є постачальником дисплеїв для iPhone, так що не виключено, що і яблучна корпорація випустить щось революційне.

Але повернемося до назв. Перші два, Flex (гнучкий) і Foldi (складний), досить прості і повторюють торгові марки Samsung Galaxy F і Huawei Flexi / Flex. Duplex, з іншого боку, є цікавим вибором для LG, особливо враховуючи, що Google використовує слово для своєї функції дзвінків за допомогою штучного інтелекту, яка тільки готується до запуску. Будемо сподіватися, що LG покаже не просто сирої прототип зі скрипучим корпусом, а дійсно гідний продукт.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, що ательє Aurum Edition представила версію Apple Watch 4 в золотому забарвленні. Варто відзначити, що золото сьогодення, і воно не буде відшаровуватися навіть при тривалій шкарпетці. Так, ціна теж відповідна - близько 2 тисяч доларів, а гравірування на них робиться вручну, як і інші побажання покупця.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, новий MacBook Pro, який Apple представила восени 2018 року не виправдав надій компанії. Судячи з усього, продажу нового ноутбука різко впали. Навіть нові iPhone 2018 року не виправдали надій, і продажу поступово знижуються. Приміром, компанія скоротила виробництво нових гаджетів, так як старі ще не продалися.

Знай.uа писав, що колишній співробітник Facebook визнав, що компанія наймала інших фахівців, які будуть писати негативні новини про конкурентів. Так, вони не брехали в цих повідомленнях, а лише публікували перевірені факти. І все ж, факт того, що Facebook бажає очорнити користувачів не піде в плюс до репутації.