Майбутнє вже прийшло, і нові технології "віднімають" роботу у людей. Вчені навчили штучний інтелект писати сценарії, які максимально адаптуються під споживачів. Відомо, що перший такий "твір" вже екранізували.

Героєм промоційного ролика стала нова модель Lexus ES. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Knife.

Для того, щоб створити ідеальний рекламний ролик, розробники проаналізували сотні відео автомобілів і дорогих брендів, які було номіновано на "Канського лева" за останні 15 років. На основі отриманих даних нейромережа і робить сценарій.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що в Китаї функціонує система розпізнавання обличь, заснована на роботі штучного інтелекту. У минулому році її почали використовувати в Шанхаї та Пекіні. Її мета – виявити правопорушників. Їх розміщують знімки на величезних публічних екранах, щоб їм стало соромно.

Система виписала штраф підприємниці на ім'я Ден Минчжу за те, що вона перейшла дорогу на червоне світло. Це сталося в містечку Нінбо, розташованому на південь від Шанхаю. Парадокс – в тому, що цієї жінки у той час не було на перехресті. Але був автобус з її портретом.

Фотографію жінки помилково вивісили на публічний екран. Причому на знімку помітно шматок автобусу, на якому її зображено. Цю подію бурхливо почали обговорювати в соціальній мережі Weibo – китайському аналогу Twitter.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вченим вдалося розробити унікальну систему VeriPol. Її засновано на технології штучного інтелекту, для того, щоб допомогти компаніям і поліцейським розпізнавати фейкові претензії щодо випадків крадіжок та грабежів.

Нагадаємо, штучний інтелект навчили передбачати перебіг хвороб.

Як повідомляв Знай.uа популярний смартфон навчили керувати авто.

Знай.uа писав, Apple зайнялася розробкою власних компонентів.