Компанія Samsung зовсім недавно показала світові перший гнучкий смартфон Galaxy F. принаймні, так вважають багато хто, і це помилкова думка. Samsung представила не смартфон, а технологію дисплея Galaxy Flex. Сам же смартфон Galaxy F (Flex) буде виглядати інакше. Однак, про зовнішність смартфона поки рано щось говорити, але ціна буде захмарною, враховуючи, скільки коштують топові флагмани від Samsung.

Аналітики заявили, що вартість Galaxy Flex складе 1925 доларів (53 440 грн.). У максимальній комплектації апарат буде продаватися за ціною 2565 доларів(71 207 грн.). Таке сильне розходження у вартості, ймовірно, обумовлено сильною різницею в обсязі оперативної і вбудованої пам'яті, яку не так легко впровадити гнучкий смартфон. На сьогоднішній день це величезні гроші. Навіть топовий iPhone XS Max під час старту продажів коштує близько 1400 доларів.

У Мережі також з'явилася інформація про дату початку продажів пристрою. Так, продажі Galaxy Flex стартують в березні 2019 року. Швидше за все, новинку представлять в лютому 2019 року, разом з Galaxy S10, про який вже практично все відомо з-за численних витоків.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.