Нещодавно компанія Samsung випустила Galaxy A9 з основною камерою на чотири модулі, а Nokia 9 вийде відразу з п'ятьма сенсорами. Але компанія LG вирішила піти далі, запропонувавши камеру відразу з 16 об'єктивами. Так, такий рекорд навряд чи хтось зважиться побити. Подивимося, чи вистачить розміру корпусу смартфонів компанії, щоб розмістити всі ці об'єктиви.

Правда, поки це всього лише патент, який компанія отримала 20 листопада. Судячи із зображень патенту, модулі розмістять на вигнутій основі, що робить смартфон дуже специфічним. У теорії, це дозволить їм робити знімки під різними кутами і навіть об'єднати декілька фотографій в одне рухоме зображення. Так, з таким характеристиками смартфон зроблять дуже незвичайним, але і можливостей теж додасться чимало. Компанія сподівається, що таким чином зможе захопити ринок смартфонів.

Крім того, користувач зможе вибрати кращий знімок з декількох запропонованих або самостійно зробити ідеальний кадр, вирізавши найбільш вдалі з різних фото. До речі, смартфон відмовиться від фронтальної камери.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.