Google знову почав повертати готові відповіді без інших результатів на мобільних пристроях. І це не дуже добре для сторонніх сайтів, які спеціалізуються на відповідях на різні запитання, заради яких користувачі мережі відкривають ноутбук. Така ситуація спостерігається по багатьом запитам, пов'язаних з датами, калькулятором і конвертацією величин. Так, для звичайного користувача це зручно, але є і друга сторона медалі. При цьому пошуковик завжди надає посилання для перегляду всіх результатів на той випадок, якщо виникне таке бажання.

Наприклад, результати пошуку за запитом [time in india] виглядають так:

При цьому при пошуку [time in new york] Google повертає SERP в звичайному форматі, оскільки користувачів, які вводять такий запит, також може цікавити The New York Times:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як зазначає Search Engine Land, нововведення може негативно вплинути на ті сайти, за допомогою яких користувачі можуть виробляти конвертацію величин і дізнаватися місцевий час. В SERP з готовою відповіддю Google не показує посилання на ці ресурси. Тому їх трафік з пошуку може скоротитися. Таким чином компанія просто знижує необхідність користувачів заходити на сторонні сайти.

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.