У світі з'явився найбільш енергоефективний і найдорожчий цегла – так званий, аэрокирпич. Це допоможе вирішити питання з ізоляцією раз і назавжди.

Аерогель – порівняно новий матеріал. Аерогелі відносять до класу мезопористих матеріалів, у яких порожнини займають від 50 до 99% обсягу, а щільність становить від 1 до 150 кг/м³. На дотик нагадують легку, і в той же час – тверду, піну, схожу на пінопласт. Аерогель легко проникає і заповнює порожнини. Досить зручна річ, яка напевно стане в нагоді в будівництві нових будинків. Вона легка, але до того ж і дуже ефективна проти холодних температур і інших зовнішніх подразників.

Порожнечі поризованного цегли заповнили аерогелем. Винахід назвали аэрокирпичом, і провели на ньому ряд тестів. Судячи за всіма показниками він перевершує всі існуючі аналоги. Не виключено, що в майбутньому він буде застосовуватися при будівництві будинків, адже його ефективність перевірена науковим способом.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.