Підрозділ кібербезпеки компанії Alphabet, Jigsaw, розробив продукт, покликаний забезпечити максимальну безпеку даних у поєднанні з простотою установки і використання. По суті, це проект компанії Google, так що про якість продукту можна не переживати. Він розрахований на людей, що не мають глибоких технічних знань – журналістів та активістів, вимушених працювати в умовах цензури.

Часто у таких умовах користувачі покладаються на різних провайдерів сервісів VPN, але не мають можливостей перевірити, наскільки даються тими гарантії безпеки даних відповідають реальності. До того ж, раніше експерти з безпеки повідомили, що більшість VPN-сервісів не гарантують конфіденційність, так що і їм не варто довіряти. Нехай вони і змінюють ваше фактичне розташування в мережі, але за перегляд ваших історій браузера і відвіданих сайтів ніхто не відповідає.

На відміну від них, приватний VPN Outline, створений Jigsaw, це продукт з відкритим кодом, аудит якого проводить некомерційна консультаційна організація Radically Open Security.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Клієнтські додатки доступні для платформ iOS, Android, Windows, macOS, Chrome OS, так що можна сміливо завантажувати і не боятися злому, якщо ви довіряєте Google.

Нагадаємо, що роками раніше Nokia планувала випустити унікальний планшет, який став би головним конкурентом iPad від Apple. Але щось пішло не так, і унікальний планшет на Android так і не з'явився на прилавках. Однак, в мережі з'явилося відео цього потужного девайса.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава підрозділу Apple, яке займалося розробкою голосового помічника Siri розповів, чому саме цей асистент так і залишиться марним. Даг Киттлаус впевнений, що з-за того, що яблучна корпорація не дозволяє стороннім розробникам втручатися в роботу Siri, цей проект приречений на провал.

Знай.uа писав, що компанія LG хоче зайняти лідерство не тільки на ринку телевізорів і моніторів, але і на ринку смартфонів. Компанія запатентувала кілька видів гнучкий смартфонів. Однак, це ще не означає, що вони з'являться на прилавках. Не секрет, що більшість виробників смартфонів почали розробку власних гнучких пристроїв, які з'являться на прилавках вже в 2019 році.