Компанія ASUSTeK Computer анонсувала серію 14-дюймових ноутбуків VivoBook 14 (X420) з дисплеєм NanoEdge. Так, ноутбуки хоч і не стануть конкурентами ноутбуків від Apple і Xiaomi, але увагу на них варто звернути.

Товщина рамок ASUS VivoBook 14 (X420) дорівнює 5,7 мм. Дозвіл екрану з антибліковим покриттям може становити 1366 × 768 або 1920 × 1080 пікселів, причому в старшій моделі застосовується IPS-панель з кутами огляду 178° по горизонталі і вертикалі. Проблем з відображенням зображення навіть в сонячний день не стане проблемою.

На вибір покупців будуть доступні модифікації з процесорами Core i7-8550U / i5-8250U / i3-8130U / i3-7020U, а також 4 або 8 Гб оперативної пам'яті стандарту LPDDR3-2133. Звичайно, різні модифікації будуть змінювати вартість ноутбука. За обробку графіки відповідає вбудоване відеоядро Intel UHD Graphics 620, і хоч воно і не топове, але плавне використання мережі забезпечено.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Набір зовнішніх інтерфейсів присутні порти USB 3.1 Type-C, USB 3.0 Type A, USB 2.0 Type A, HDMI і слотом для карт microSD. Так, величезна кількість слотів не може не радувати. На відміну від Macbook, немає необхідності купувати купу різних перехідників через брак роз'ємів. За мережеві можливості відповідає двохдіапазонний бездротової адаптер Wi-Fi 802.11 ac і Bluetooth 4.2. До складу старших моделей входить сканер відбитків пальців з підтримкою Windows Hello. Про ціну і дату виходу поки невідомо.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.