У мережі вже публікували фотографії смартфона Asus ZenFone Max Pro M2, які були нарізані з відеоролика. Тепер у нашому розпорядженні опинився сам відеоролик, який є першим видеообзором пристрою. Анонс очікується 11 грудня, і його варто очікувати з кількох причин.

Автор огляду стверджує, що смартфон отримає екран діагоналлю 6 дюймів, а не 6,2 або 6,3 дюйма, як повідомляли джерела. Його дозвіл складе 2280х1080 пікселей при співвідношенні сторін 19:9. Екран покритий захисним склом Gorilla Glass 6, який здатний витримати кілька тяжких падінь і не розбитися.

Основна камера отримала датчики зображення роздільною здатністю 12 і 5 Мп і об'єктив з діафрагмою F/1,8. Так, це далеко не флагманські характеристики, даї камера не порадує неймовірним фото. Фронтальна камера оснащена 13-мегапіксельним сенсором і об'єктивом з діафрагмою F/2,0.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Ємність акумулятора становить 5000 мач. Цього більш ніж достатньо для активного використання в перебігу всього дня. Також йому приписують однокристальну систему Qualcomm Snapdragon 660, 3/4 ГБ оперативної і 64/128 ГБ флеш-пам'яті. Анонс очікується 11 грудня.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.