Китайський виробник смартфонів Xiaomi працює над двома новими пристроями, про яких мало що відомо на сьогоднішній день. Так, поки що вони не отримали назви, але кодовий номер пристроїв їх видав.

Два смартфона компанії пройшли сертифікацію в CMIIT (Chinese Ministry of Industry and Information Technology). У документах новинки вказані з номерами моделей M19101F9T і M19101F9E. На жаль, інформації про характеристики пристроїв немає. Відомо лише, що їх представлять у наступному році. Не виключено, що вони отримають новий чіп для смартфона, який здатний обійти навіть хвалений A12 від Apple, який впровадили в iPhone XS Max.

Можна припустити, що це дві моделі флагманського смартфона Xiaomi Mi 9. За чутками, девайс оснастять новим процесором Qualcomm Snapdragon 8150 і потрійний основної камери з 48-мегапіксельним сенсором Sony IMX586. Ось за камеру переживати не варто, оскільки корпорація Sony спеціалізується на якісних камерах як для телефонів, так і для активного відпочинку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.