На краудфандингової платформі Indiegogo збирають кошти на виробництво портативного принтера Pill з функцією кольорового друку і сканування. Пристрій вражає не стільки своїм функціоналом, але і размерами.

Принтер Pill представляє з себе робота, пересувається по аркушу паперу і залишає за собою чорнильний слід. Гаджет підтримує друк документів, малюнків і фотознімків на будь-яких форматах паперу, так що це відмінна альтернатива громіздким принтерів, які обмежуються дальністю кабелю живлення.

Дозволу друку ppi оголошено не було, хоча це один із найважливіших показників якості друку. Автономності гаджета вистачає для друку 30 сторінок, а зарядка здійснюється через спеціальну бездротову док-станцію. Від одного картриджа принтер може надрукувати 200 чорно-білих сторінок і 100 кольорових. Досить непогані показники. Швидше за все, і заправляти гаджет так само легко, як і використовувати його за призначенням.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Pill здатний підключатися до інших пристроїв через Bluetooth, для чого доступні програми на ОС Android, iOS, Windows і macOS.

І хоча про вартість поки нічого не відомо, користувачі сподіваються, що девайс з'явиться на прилавках в найближчим часом.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.