Фахівці з інтернет-безпеки відібрали всього вісім додатків, здатних забезпечити високий рівень приватності. Самим безпечним для користувачів месенджером став Signal, про який мало що відомо звичайному користувачеві мережі. Повірте, як би Facebook не обіцяв надійний захист даних кожного користувача, цього не буде, якщо система захисту не надійна. Саме тому дані сотень мільйонів користувачів потрапила в руки сторонніх компаній і третіх осіб, які використовували цю інформацію для реклами.

найнебезпечнішим месенджером фахівці назвали Facebook Messenger. І це цілком очікувано, адже дані такого величезного кількості користувачів не так легко втримати в безпеці.

Всього було протестовано двадцять популярних серед користувачів месенджерів. На першому місці месенджер Signal. Друге місце зайняв Wickr, а третє — Telegram. Однак, і в дітище Павла Дурова є свої мінуси. У жовтні один фахівець виявив дані для входу в обліковий запис серед файлів комп'ютера.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.