Бенчмарку Antutu вже перестав бути показником для багатьох людей, оскільки більшість бюджетних пристроїв давно перейшли бар'єр необхідної потужності для всіх потреб середньостатистичного користувача. Однак, для показників ще не існує лімітів, тому флагманські смартфони борються за перше місце в рейтингу по продуктивності. У мережі з'явилися результати тесту однією з моделей майбутнього флагмана південнокорейської компанії – Samsung Galaxy S10 Lite, який представлять в лютому 2019 року. Про нього мало що відомо, але рейтинг продуктивності покаже головну особливість смартфона.

Отже, пристрій в бенчмарку набирає 325 тис балів, що є одним з кращих показників. Це трошки більше результату пристроїв, що на Huawei HiSilicon Kirin 980 (&≈; 310 тис). Тим не менш, він поступається Apple A12 Bionic (і 350 тис) і Qualcomm Snapdragon 8150 (360 тис). Несподівано, але новий смартфон не здатний обігнати iPhone XS Max, хоча розрив між ними близько півроку.

Як видно на фото, смартфон працює на новому процесорі власного виробництва Samsung Exynos 9820, і має графіку ARM Mali-G76. Також, Galaxy S10 Lite має 6 Гб ОЗУ і 128 Гб ПЗУ, а працює під операційною системою Android 9. Ще відомо, що дозвіл екрану складе 2280 х 1080 пікселів. будемо сподіватися, що поліпшена версія смартфона покаже справжню потужність.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.