Під час конференції для розробників 7 листопада, компанія Samsung оголосила про свій намір випустити смартфон під назвою Galaxy A8s. І хоча подробиць про новинку практично немає, інсайдери заявили, що смартфон отримає крутим екраном, фішкою якого стане отвір для камери. Саме цим смартфон і здивував фанатів, і змусив їх чекати дебюту. Здається, південнокорейський гігант стане не першим, хто випустить смартфон з таким дисплеєм — його випередить Huawei.

Відомий інсайдер Ice Universe опублікував у твіттері тизер не анонсованого смартфона Huawei. На ньому яскраво підсвічено отвір на лівому верхньому куті дисплея — саме там розташовується селфи-камера майбутнього смартфона Samsung Galaxy A8s. Досить незвичайне розташування камери. Однак, це все ж краще, ніж великий виріз по середині дисплея.

У грудні Huawei випустить перший у світі смартфон з отвором на екрані. Наступ Huawei в сторону Samsung ніколи не слабшав. До того ж, минулого тижня глава мобільного підрозділу Samsung визнав, що вони більше не можуть конкурувати на рінке смартфонів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інсайдер припускає, що анонс Samsung Galaxy A8s може відбутися і раніше очікуваного терміну — у грудні. Будемо сподіватися, що це так.

Нагадаємо, що Google запроваджує новий сервіс для українців. Тепер покупки в інтернеті стануть набагато простіше, і навіть недосвідчений користувач мережі зможе придбати товар або послугу в інтернеті. Більше не доведеться вводити дані своєї кредитки, побоюючись за збереження власних заощаджень в банку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple злила в мережу патент на зовнішній вигляд майбутніх iPhone 2019 року. Судячи по зображеннях, девайс отримає оновлену задню панель, яка буде переливатися на сонці. Подібну технологію впровадила Huawei в свої смартфони, і саме цим підкупила користувачів. Яблучна корпорація вирішила піти тим же шляхом, і захопити величезну аудиторію, яким не подобалася раніше колірна гамма iPhone.

Знай.uа писав, що сканер відбитків пальців вдалося зламати. Експерти з безпеки навчилися зламувати абсолютно будь-смартфон, який має цей сканер. Тепер уся надія на сканер особи, який досі забезпечує надійний захист від зломщиків і зловмисників.