Китайські джерела запевняють, що компанія Xiaomi розробляє флагманський смартфон з двома дисплеями. Таке рішення, за чутками, дозволить відмовитися від фронтальної камери. Так, в моду почали входить смартфони з двома екранами, які розміщуються по обох сторонах дисплея. І хоча такі смартфон набагато дорожче, у них є ряд переваг перед традиційними пристроями.

Апарат отримає основний 6,5-дюймовий AMOLED дисплей від Samsung з роздільною здатністю 2 340 × 1 080 пікселів. Під екраном, буде вбудований дактилоскопічний сканер. Джерела обіцяють, що дисплей займе 98% площі фронтальної панелі. На тильній панелі розміститься другий екран – 4-дюймовий, але теж з високою роздільною здатністю 2280 х 1080 пікселів. Так, такі показники не можуть не вразити навіть любителя гаджетів.

А над заднім дисплеєм розмістять камеру з датчиками дозволом 12, 20 і 40 Мп з оптичною стабілізацією зображення. Тепер і фронтальна камера не потрібна, адже основна відмінно впорається з її завданням. Захист тильній панелі забезпечує загартоване скло Gorilla Glass, ну а особливістю фронтальної стане вбудований в екран сканер відбитків пальців.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Що стосується характеристик, девайс отримав досить потужне обладнання.

Новинка буде побудована на процесорі Qualcomm Snapdragon нового покоління 8150, який здатний обійти навіть A12 від Apple.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.