Як повідомляє ресурс 9TO5Google, в одному з таких оновлень Android-версії браузера Chrome з'явиться нова функціональність, що спрощує навігацію для багатьох користувачів. І хоча у браузера від Google і без цього є що виправити, компанія займається розширенням його функціоналу.

Мова йде про підтримку жестів, яка дозволить, зокрема, переходити між вкладками з допомогою простого змахування вліво або вправо. Джерело додає, що ця функціональність знайома користувачам iOS. Однак, чи буде вона популярною серед власників ПК і ноутбуків - невідомо. Куди простіше переключити кладки з допомогою одним кліком мишки, ніж махати руками перед веб-камерою, яку в деяких випадках необхідно ще докуповувати.

Інформацію надав представник команди розробників Chrome, який не уточнив терміни виходу оновлення. Швидше за все, оновлення з'явиться разом з іншими функціями і поліпшеннями, адже цю функцію повинні ще спробувати тисячі потенційних користувачів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.