Профільний ресурс WCCFtech розкрив назву і деякі особливості майбутнього мобільного процесора Apple. Нову інформацію розкрив користувач під ніком Longhorn. Судячи з усього, Apple вступила в гонку продуктивності смартфонів, тому прямо зараз зайнялася розробкою нових чіпів для iPhone.

Судячи за свіжими даними, гіганта з Купертіно не відрізняється фантазією в назві. Модуль з індексом Cebu T8030 і ядрами Lighting і Thunder отримає ім'я Apple A13. Однак, це допоможе уникнути плутанини, так що в цьому є і свої плюси. При цьому, останні представлені чіпи називаються A12 Bionic і A12X Bionic, які встановлені в нових iPhone і iPad Pro відповідно.

Новий процесор будуть робити по 7-нм техпроцесу. Він отримає підтримку протоколу AFT (Apple Filing Protocol), який використовується в Apple OS X для віддаленого доступу до файлів. Так, процесор дасть смартфонам нові можливості, а не тільки приріст в продуктивності. Виходячи з цього, висувається припущення, що Apple A13 і розрахований на установку в ПК або ноутбуках, але не виключено, що паралельно компанія займається розробкою та інших чіпів для смартфонів. Ніякої іншої інформації про майбутнє SoC Apple A13 поки немає, так що залишається тільки чекати.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.