Індійська компанія Jarvish, яка представила нещодавно на краудфандингової майданчику Kickstarter свій новий аксесуар для мотоциклістів під назвою Jarvish X-AR. Сам по собі шолом досить міцний, карбонові вставки і якісний пластик вбереже вашу голову від травм. Саме модель X-AR приховує в собі повноцінну підтримку Bluetooth, вбудований переговорний динамік і мікрофон, систему розумного шумозаглушення і повноцінний штучний інтелект від компанії, який може бути задіяний.

По суті, це наворочений мотоциклетний шолом, який обіцяє спростити комунікацію з суспільством під час їзди на мотоциклі.

Звучить прямо як прототип з фільмів про Залізної Людини – однак на ділі виявляється все трохи простіше. Так, начинка у шолома Jarvish X-AR дуже пристойна, проте нічого особливо нового в ній немає. По суті, шолом просто оснастили технологіями зв'язку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.