Американська приватна юридична фірма Miglaccio & Rathod LLP збирає відгуки споживачів, що постраждали від недобросовісної торгової практики Bethesda Game Studios.

Юристи ведуть розслідування і збираються подати колективний позов до розробників Fallout 76, які відмовляються повертати гроші за товар неналежної якості. Варто відзначити, що нова гра компанії відверто провалилася, і всі ті, хто придбали гру до, або після релізу, хочуть повернути свої гроші за погану гру. Однак, тут є деякі проблеми з поверненням коштів.

Розпочате розслідування пов'язане з забагованностью гри на старті і відмовою компанії компенсувати PC-користувачам неиграбельный продукт. Юристи відзначають, що запуск Fallout 76 супроводжувався патчем на 56 ГБ. Розробники ж відмовлялися відшкодовувати гроші, упираючи на те, що користувачі вже завантажили продукт. Швидше за все, мова йде про мільйони доларів, які компанія не хоче виймати із своєї кишені.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сайт юридичної компанії, куди гравці відправляли свої історії невдалого досвіду повернення грошей, впав від напливу користувачів. Про це юристи повідомили в пості на Reddit. Будемо стежити за розвитком цього масового конфлікту.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.