У Пекіні проходить конференція для розробників, і саме там Xiaomi оголосила про співпрацю з відомою шведською компанією IKEA. А це означає, що в недалекому майбутньому весь асортимент інтелектуальних освітлювальних приладів IKEA буде підключений до платформи Xiaomi IoT. Це вперше IKEA буде працювати з китайцями. Однак це цілком логічно, адже китайська компанія давно славиться своїми пристроями для дому, які оснащені інтелектом, і мають ряд переваг перед конкурентами.

Тісна співпраця обох компаній передбачає збільшення популярності розумних будинків по всьому світу. Таким чином побутова техніка буде виходити під брендом як Xiaomi, так і IKEA. Основна стратегія китайської компанії полягає в об'єднанні технології штучного інтелекту та інтернету промов (AI + IoT). І вже через кілька років вони будуть впроваджені у все, що нас оточує. Будемо сподіватися, що розумних унітазів і столів не передбачається.

Нагадаємо, що не секрет, що Samsung планує випустити смартфон без вирізу на екрані, але з невеликим отвором під камеру. Судячи за даними аналітиків, презентація пристрою повинна відбутися в лютому 2019 року. Однак, Huawei вирішила обігнати свого конкурента, і вже в грудні 2018 року представить смартфон з точно такою ж особливістю.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple завжди неприємно дивує світ вартістю своїх нових девайсів. Однак, з виходом нових, більш старі моделі значно дешевшають, і цей випадок не став винятком. iPhone 8 на даний момент подешевшав для українців на 40% від початкової ціни, і його з легкістю можна придбати за 16-18 тисяч гривень.

Знай.uа писав, що чорна смуга Windows 10 триває. Відразу після того, як Microsoft виправила існуючі баги, користувачі операційки помітили ще одну несправність. Windows Media не може більше використовувати пошук.