Відомий інсайдер @OnLeaks виклав в мережу зображення смартфона Sony Xperia XZ4. Крім фото в мережу злили і характеристики майбутнього смартфона від компанії. За даними джерела, дане мобільний пристрій анонсують у січні на CES 2019 Лас-Вегасі, або ж в лютому на MWC 2019 Барселоні. Серед головних особливостей варто відзначити великий 6,5-дюймовий OLED-екран із співвідношенням сторін на рівні 19: 8 і роздільною здатністю Full HD +. Так, компанія уміє робити якісні дисплеї і камери, чого не скажеш про решту.

Апаратною основою телефону стане восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 8150 з тактовою частотою 3,2 ГГц, графікою Adreno 640 і модемом X50 з підтримкою швидкості передачі даних в мережі 5G до 2 Гбіт / с. До речі, цей чіп по продуктивності не поступається хваленого iPhone XS Max. На тильній стороні скляне покриття, а під ним потрійна камера.

Звичного 3,5 мм роз'єму для навушників в телефоні Sony Xperia XZ4 не буде, тобто підключати музичні пристрої як і раніше доведеться за допомогою USB Type-C, або ж за допомогою протоколу Bluetooth 5.0 (або більш ранніх версій). Цілком очікувано, адже Sony, як і інші компанії женеться за трендами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак, ціна буде відповідною - за девайс доведеться заплатити близько 1000 доларів.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.