Послуга злому будь-якого iPhone обійдеться в 3900 доларів. При цьому представники компанії запросять у власника документи, що підтверджують власність, адже вони не хочуть допомагати злодіям і зломщикам у злочині.

Компанія DriveSavers пропонує всім бажаючим розблокувати iPhone будь-якого покоління. Це пропозиція буде актуально для тих, хто забув пароль від пристрою або ж вимагає доступу до гаджету померлого члена сім'ї. таким чином, важлива інформація може стати доступною, якщо інших шансів її отримати просто немає.

В компанії для таких цілей використовують "нову проприетарную технологію", яка застосовувалася до цього виключно правоохоронними органами. Однак, якщо мова йде про GreyKey, то Apple оновлення iOS 12 прибрала можливість злому смартфона цим способом, який взяли на озброєння правоохоронні органи.

DriveSavers обіцяють, що не будуть використовувати технологію для того, щоб допомогти правоохоронним органам. Відновити таким чином вийде всі дані, починаючи від контактів і текстових повідомлень і закінчуючи фото і відео.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Проте всі клієнти компанії повинні будуть підтвердити право власності на пристрій, і заплатити чималу суму за послугу.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.