Повідомляється, що це зображення майбутнього смартфона з другим дисплеєм на задній панелі. Він повинен стати частиною сімейства NEX і за попередніми даними отримає ім'я Vivo NEX 2. Його попередник дуже сподобався публіці, так що і цей девайс незабаром захопить ринок китайських смартфонів.

Судячи з того, що нам демонструють, компанія поставила за мету зменшити рамки до мінімальних у основного дисплея, тому довелося розпрощатися з фронтальною камерою. Однак, на задній панелі розмістився потрійна камера, яка допоможе вирішити проблему з відсутністю фронтальної.

Уже за традицією для смартфонів Vivo, сканер відбитків пальців, вбудований в дисплей, як і в інших китайських виробників.

Але є одне помітне рішення, функціональність і доцільність якого не ясні. Мова про світному кільці, яке обрамовує два об'єктива. Бути може, це всього лише для візуальної краси. Однак, це може бути новомодна підсвічування або спалах, яка допоможе покращити якість фото в нічний час.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нам залишається тільки чекати додаткової інформації, яка розкриє більше подробиць про Vivo NEX 2, а також розповість, коли відбудеться його дебют. Що стосується ціни, смартфон хоч і отримає флагманські характеристики, ціна на девайс явно буде нижче 1000 доларів.

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.