Компанія ASUS в ході презентації в Україні оголосила про старт продажів ігрового смартфона ASUS ROG Phone в Україні. Девайс нарешті добрався до українських користувачів, і тепер кожен геймер може обзавестися по справжньому геймерським смартфоном. Але, є одне “але” - ціна за девайс змусить фанатів відкрити гаманець ширше.

Новинка з'явиться у вітчизняному роздробі 15 грудня в конфігурації 8/128 ГБ. Вартість складе 26 499 грн, що всього на 500 грн дорожче Samsung Galaxy S9 і Note8. Однак, цей ігровий смартфон буде виконувати свої завдання на протязі не одного року. Вбудована оперативна пам'ять в кількості 10 Гб забезпечить плавну роботу додатків.

Комплект смартфона включає додатковий кулер. Інших аксесуарів в офіційній продажу не з'явиться, але можна замовити з офіційного сайту виробника, або ж у зарубіжних магазинах.

ASUS ROG Phone пропонує розігнаний Snapdragon 845 (2,96 ГГц) і акумулятор ємністю 4000 маг. Важливою особливістю став 6-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 90 Гц. Сам по собі девайс забезпечує гарну картинку, а також просунуту систему охолодження, якої немає у звичайних девайсів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, що Samsung вже на протязі багатьох років працює над поліпшенням власної оболонки Android для своїх смартфонів. І в цей раз перестаралася. Функція камери тепер запам'ятовує налаштування, і щоб переключитися на режим фото або відео, потрібно натиснути кілька кнопок, що ускладнює весь процес в принципі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що до виходу ігрової консолі від Sony ще багато часу, прототип Sony PlayStation 5 потрапив до рук журналістів. Крім оновленого вигляду, новий апарат отримав і поліпшену начинку. Тепер же навіть самі вимогливі ігри зможуть працювати на максимальних налаштуваннях якості. До речі, девайс обійдеться всього в 500 доларів.

Знай.uа писав, що Google Maps тепер отримав кілька поліпшень. Варто відзначити наявність відгуків, які завжди допоможуть з вибором закладу для того, щоб скрасити вечір вихідного. Тепер же відгуки можна знайти за хэштегам, які вас цікавлять.