Шанувальники Xiaomiнапевно зрадіють новому гаджету, який потрібен у кожному будинку. Це дверний дзвінок з функцією трансляції відео. Однак, крім звичайних функцій домофона, він отримав мінімальний інтелект, що значно розширило його функціонал.

Пристрій виконано максимально компактним. Його розміри не перевищують габаритів звичайних дзвінків. І хоча він виконаний з пластика, сама по собі збірка виглядає цілком якісною. До речі, ціна за новинку близько 35 доларів (1000 гривень).

Конструктивно дзвінок виконаний з двох частин. Одна з них кріпиться на двері зовні, а інша розташовується зсередини. Втім, як і в інших домофонів. Але далі буде цікавіше. Можливості пристрою дозволяють спілкуватися з гостем, що стоять на порозі, по відеозв'язку, що гарантує максимальний комфорт.

З особливостей варто відзначити наявність датчика. Він спрацьовує виключно на появу людини перед дверима квартири і оповіщає власника житла про те, що хтось прийшов.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Крім того, є можливість дублювання повідомлень у фірмове додаток, встановлений на смартфон. До речі, сам дзвінок може зрозуміти, хто саме підійшов до дверей. Система здатна розпізнавати членів сім'ї.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.