Прокуратура Південної Кореї звинуватила генерального директора і вісім співробітників компанії Toptec, що поставляє устаткування для виготовлення гнучких дисплеїв, в крадіжці документації технології у Samsung і перепродажу її неназваною китайській компанії за $13,85 млн. Як виявилося, у корейської корпорації завелися “щури”.

Згідно виданню Reuters, для операції була створена “компанія-пустишка”, з допомогою якої і відбувався злив секретних даних компанії. Toptec заперечує звинувачення на свою адресу і має намір співпрацювати з судом. Не дивлячись на це, компанії вже було завдано збитків у вигляді падіння акцій на 20%, і мова йде про мільйони доларів.

На даний момент виготовленням гнучких дисплеїв займаються компанії Samsung, Huawei і Royale. Перша поки що представила тільки прототип такого пристрою, Huawei випустить свій гнучкий смартфон в 2019 році, в той час як Royale першою випустила складаний смартфон FlexPai. Однак, ці девайси виглядають сирими, і публіці представили лише прототипи пристроїв. Не виключено, що їх конструкція зміниться до появи на прилавках.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.