У квітні цього року компанія Mozilla представила Firefox Reality для шоломів віртуальної і доповненої реальності. Сам браузер отримав велике оновлення, яке дозволить отримати новий досвід використання всесвітньої мережі. Він орієнтований на повністю автономні VR/AR-шоломи. Проте, можна також використовувати гарнітури зі смартфонами в стилі Samsung Gear VR, так що сам браузер орієнтований на практично всі пристрої віртуальної реальності.

Раніше, браузери змішаної реальності створювалися під конкретну платформу. Але це має перевагу, тому що він мультиплатформовий. До того ж, репутація браузера як досить захищеного провідника по мережі буде тільки в плюс цього продукту. Firefox Reality підтримує стандарт WebVR, а також інтеграцію з Servo. У вересні 2018 року, Mozilla представила Firefox Reality, розроблену для VR-навушників. Деякі функції були обмежені, але нова версія 1.1 виправила всі недоліки. Для всіх тих, хто має VR-гарнітуру, це відмінна новина.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.