Dell поінформувала користувачів про недавньому киберинциденте, з-за якого довелося скинути паролі всіх користувачів на сайтах Dell.com, Premier, Global Portal і support.dell.com. компанії вважають, що витоку даних не відбулося, а примусову зміну паролів пояснюють заходами обережності. Таким чином, хакери не зможуть отримати доступ до акаунтів користувачів.

Dell зареєструвала несанкціоновану активність у своїй мережі 9 листопада. Невідомі хакери намагалися витягти з сайту Dell.com дані користувачів, такі як імена, адреси електронної пошти і паролі хешірованние. Швидше за все, хакери хотіли продати особисті дані користувачів на чорному ринку, або ж стороннім компаніям, які створюють таргетовану рекламу для користувачів.

Компанія відразу ж зробила контрзаходи та припинила шкідливу активність. Також Dell почала розслідування із залученням незалежних експертів-криміналістів і повідомила про подію правоохоронні органи.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Проте, хоч і компанія обнулила дані користувачів, про це не повідомлялося самим власникам акаунтів. Швидше за все, компанія хотіла приховати факт атаки, щоб не підірвати довіру користувачів до себе.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.