Для всіх тих, хто пам'ятає про так звану розумній іграшці Big Mouth Billy Bass з далеких 2000-их, компанія Amazon пропонує дійсно цікавий подарунок – нову ітерацію даного пристрою-іграшки з вбудованим в неї функціоналом голосового помічника Alexa. По суті, це співоча риба, яка тепер може і спілкуватися з власником за рахунок інтегрованого помічника Alexa. Не виключено, що ця незвичайна іграшка зможе виконувати функцію голосового домашнього помічника.

Наприклад, потенційний користувач Amazon Echo може підключити іграшку за допомогою Bluetooth-з'єднання до своєї системи і активувати функцію липсинка, за допомогою якої риба буде рухати губами в синхроні з проговариваемыми словами голосового помічника. Причому виглядає це не страшно, а навіть навпаки, дуже весело. Можливості риби допоможуть довго насолоджуватися покупкою, адже функціонал значно розширився, якщо порівнювати з попередньою версією.

наприклад, користувач може без проблем налаштувати роботу будильника і системи оповіщення через Billy Mass, а також передавати їй певні голосові команди. Крута штука для тих, хто любить незвичайні речі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.