Компанія Apple визначила кращі додатки, книги, подкасти, телепередачі і фільми по 2018 рік. На диво, топові місця зайняли не сервісні програми по типу YouTube і Gmail, а зовсім інші проекти, частина яких створювалась кількома інді-розробниками.

Відбір кращих додатків відбувається щороку, так само, як і Google, компанія складає рейтинг кращих з магазину додатків App Store, які користувачі завантажили рекордну кількість разів, або ж оцінили додатки найбільшою кількістю балів. Оскільки Apple має кілька власних платформ, відповідно у неї більше категорій і для кожної платформи свій вибір.

Нижче представлені найбільш популярні програми, ігри і програми для iOS, MacOS і watchOS. Не виключено, що деякі програми вже є у вашому iPhone або iPad.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, що і хоча 2018 рік виявився невдалим для Microsoft, численні баги і помилки в ОС Windows знищили репутацію корпорації. Однак, це лише затишшя перед бурею. Компанія готовий представити гнучкий планшет, який можна зігнути, і перетворити на повноцінний смартфон. Однак, вихід пристрою запланований на весну 2019 року. І хоча ніякої додаткової інформації про пристрої немає, нам залишається лише чекати появи численних витоків в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Mozilla вирішила оновити браузер Firefox. Однак, мова не про десктопної версії. Компанія створила браузер для шоломів віртуальної реальності, що дозволить в 3D-ефект відчувати сторінки сайтів. До речі, навіть ця версія браузера є захищеною.

Знай.uа писав, що експерти з безпеки виявили новий майнер Монеро, який проникає всередині ПК користувачів, і непомітно для власника пристрою майнить криптовалюту. Система навчилася обходити антивіруси, і залишатися непомітною для інших технологій захисту.