Стародавнє затонуле місто знайшли з допомогою супутникових знімків Google Earth. В черговий раз сервіси Google допомагають нам вивчати світ не встаючи з дивана, і навіть робити нові відкриття, які раніше не були видні оку людини.

Увага блогера YouTube, який створює відео під ніком MrMBB333, залучили геометрично правильні обриси “об'єкта” під водою. Як і кожного з нас, його охопила цікавість. Як виявилося - не дарма.

На думку автора ролика, це стародавнє поселення, яке знаходиться біля узбережжя Лос-Анджелеса — в 2,5 км від берега, на глибині близько 30 метрів. Довжина “поселення” близько 1,6 км, ширина трохи менше 1 км. Так, це не Атлантида, але про існування підводного міста ніхто не знав.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Блогер вважає, що це «місто», який побудували за принципом древніх європейських споруд — з кріпосною стіною. В якості прикладу блогер приводить в ролику давньоримський замок.

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.