Ресурс Petri повідомляє, що в даний час основні сили співробітників Microsoft кинуті на створення нової ОС, яка замінить Windows 10 в найближчому майбутньому. Сама по собі “десятка” продовжує оновлюватися, хоч це тільки погіршує ситуацію. Протягом всієї осені користувачі скаржаться на численні помилки, а у деяких користувачів особисті дані видалилися з пам'яті ПК, що безсумнівно вплинуло на репутацію Windows 10 і Microsoft. Основою нової операційної системи стане ядро Windows Core OS.

Головна особливість нової операційної системи буде відбутися в її модульній структурі, завдяки чому нову ОС можна буде використовувати на планшетах і інших електронних пристроях, на зразок телевізорів. Таким чином, операційка буде працювати однаково практично на всіх пристроях, і перехід між девайсами буде непомітним.

За даними джерела, корпорація Microsoft не стане відмовлятися від використання бренду Windows, репутація якого стає все гірше і гірше. Однак, нова ОС буде продаватися в якості нового продукту. І хоча подробиць про новинку практично немає, ми дізнаємося більше подробиць від самих розробників вже в 2019 році. Швидше за все, сама операційка з'явиться на прилавках вже в 2020 році.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.