4 грудня 2018 року, вдалося прийти до висновку, згідно з яким Samsung Galaxy S10 повністю перевершив iPhone XS Max. Інсайдери порівняли обидва телефону, і прийшли до несподіваного висновку. Як можна легко помітити, що при приблизно однакових габаритах флагман південнокорейської корпорації має дисплей, що займає набагато більше простору на лицьовій частині. У нього зовсім немає рамки з боків, а розміри такої знизу і зверху мінімальні. До того ж, смартфон позбавився від вирізу на верхній частині екрана, і замість нього є 2 отвори в екрані для камер і інших датчиків.

У випадку з iPhone XS Max все далеко не так райдужно, бо крім досить товстої рамки з усіх чотирьох сторін користувачі постійно бачать зверху виріз значного розміру, в який вбудовані різні сенсори і датчики. До того ж, творці різних додатків повинні підлаштовуватися під незвичайні розміри екрану iPhone, що ускладнює створення нового контенту та функціоналу.

Нагадаємо, що вихід флагмана від Samsung варто очікувати у лютому 2019 року.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Apple змусила велику соцмережа Tumblr видалити матеріал для дорослих. Повідомляється, що такий матеріал порушує політику магазину Apple, у зв'язку з чим компанія видалила додатки з App Store. Популярного сервісу довелося поліпшити методи перевірки завантажуваного контенту, щоб в майбутньому такого не повторилося.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що шахраї навчилися нового трюку, з допомогою якого непомітно для користувача знімають кошти з вашої кредитної картки. Шахраї створили додатка для iPhone, які вимагають, щоб користувач приклав палець до екрану для вимірювання стану пульсу. Однак, у цей час з-за відбитка пальців транзакція здійснюється в розмірі 100 доларів, які знімаються з рахунку власника смартфона.

Знай.uа писав, що Xiaomi Mi 9 незабаром з'явиться на прилавках, а інсайдери вже назвали вартість новинки. Серед іншого, девайс отримає 6 гб оперативки, а також топовий чіпсет, який допоможе зрівнятися по продуктивності навіть з iPhone XS Max.