Перша повертається ступінь ракети-носія Falcon 9, відправила до Міжнародної космічної станції вантажівка Dragon, впав в Атлантичний океан. Судячи з усього, або астронавти прорахувалися, липро стався технічний збій в самій ракеті, адже вона повинна була повернутися на плавучу в океані платформу, або на землю.

Ступінь повинна була приземлитись на мисі Канаверал, але, ймовірно, через проблеми з гідравлікою у нього відмовив двигун. Однак, навіть у цьому є хороша новина для Ілона Маска, директора цієї космічної компанії.

За словами Маска, впав прискорювач, ймовірно, не був пошкоджений при падінні, оскільки продовжує передавати дані.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На пошуки ступені вирушили спеціальні судна. Не виключено, що після техогляду і невеликого ремонту ця ракета зможе знову вирушати в космос.

5 грудня, після добової відстрочки, ракета-носій Falcon 9 компанії SpaceX відправила вантажний космічний корабель Dragon на Міжнародну космічну станцію (МКС) з 2,5 тоннами вантажу.

Dragon успішно вийшов на орбіту і розкрив сонячні панелі.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.