WhatsApp є одним з найпопулярніших месенджерів, однак досі відповідна програма не вийшла на планшети, які працюють під управлінням операційної системи Android. На диво, розробники так і не змогли оптимізувати мобільний додаток, або ж створити окрему програму на планшети.

Як стало відомо, якщо ви є учасником програми бета-тестування, то ви можете завантажити WhatsApp на планшет з Android прямо з магазину додатків Google Play.

Раніше ентузіасти, які хотіли випробувати WhatsApp на Android-планшеті, повинні були завантажувати інсталяційний архів з різних ресурсів, а додаток могли бути заражені різними вірусами. До речі, з недоліків самих додатків - вони працюють тільки з планшетами, в яких передбачений слот для SIM-карти. Цілком можливо, що в майбутньому, Wi-Fi допоможе позбутися від необхідності стільникового оператора на планшетах.

Так, WhatsApp для Android носить статус бета-версії, проте її поява в Google Play вказує на те, що вихід фінальної версії відбудеться найближчим часом. До речі, синхронізації програми між смартфоном і планшетом поки немає, так що це два абсолютно два різних проекти.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.