Новий апарат під назвою Zanco S-Pen нагадує однойменний стилус, що входить в комплект планшетів Samsung, однак, мініатюрний корпус пристрою вміщує більш досконалу начинку.

По суті, при розмірі у величезну ручку, девайс поміщається всі функції мобільного телефону, Bluetooth-гарнітури, мультимедійного плеєра, портативної камери з можливістю відеозйомки, лазерної указки і стилуса. Так, це дуже специфічний девайс, але область застосування апарату обмежується лише фантазією власника.

“Серцем” новинки став процесор MediaTek MTK6261D, обсяг вбудованого сховища становить 32 ГБ. Так, для сучасного смартфона це рекордно низький показник, але цей екземпляр виглядає як звичайна ручка з купою кнопок. Швидше за все, більше пам'яті встановити було просто неможливо. Управління функціями гаджета і набір номера при дзвінку проводиться за допомогою кнопок, за виведення інформації відповідає кольоровий LCD-дисплей з роздільною здатністю 80×160 пікселів. Так, дисплей не зможе відображати картинку в хорошій якості, але відобразити всю необхідну інформацію цілком реально.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

У бічній частині корпусу передбачені слоти для SIM-карти і SD-накопичувача. Фотоможливості представлені двома камерами з роздільною здатністю 0,3 Мп по обидві сторони корпусу. Ємність вбудованого акумулятора – 400 маг. Повний заряд телефон набирає протягом 6 годин, що дає йому до 6 днів автономної роботи.

До речі, девайс на сьогоднішній день може обійтися в 50 доларів, якщо зробити передзамовлення.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.