Компанія Huawei повідомила про початок роздрібних продажів "розумних" годинників Huawei Watch GT в Україні. Серед переваг варто відзначити автономність і міцність девайса.

Пристрій дозволяє аналізувати показники активності користувача, отримувати рекомендації з фізичної навантаженні, відстежувати якість сну, проводити ефективні тренування. По суті, годинники підтримують практично всі функції фітнес-трекера.

До того ж, вони здатні відображати вхідні повідомлення з телефону. Це спрощує комунікацію при активному відпочинку, або тренуванні.

Корпус з нержавіючої сталі і керамічних панелей з алмазним покриттям DLC відрізняється особливою міцністю. До того ж, сам виробник пропонує величезну кількість різноманітних ремінців, які можна простим способом змінити.

Що стосується автономності, пристрій здатний працювати без підзарядки протягом двох тижнів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Годинник Huawei Watch GT вже доступний у фірмових магазинах Huawei, великих мережах електроніки та інтернет-магазинах по рекомендованій вартості 6999 гривень.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung знову осоромилася перед публікою. На цей раз, її зловили на нахабної брехні користувачам. Повідомляється, що Samsung запустила рекламну кампанію до виходу нового смартфона. У самій рекламі миготів якісний знімок, нібито зроблений за допомогою нового смартфона. Насправді, фото було зроблено з професійного фотоапарата, і навіть знайшли того самого фотографа.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що незабаром на ринок смартфонів може увірватися новий смартфон від Xiaomi, Зазначається, що це буде Xiaomi Mi Mix 3s, який отримає технологію слайдера. Серед іншого, девайс отримає цілих 12 гб оперативної пам'яті, а також потрійну основну камеру, і подвійну фронтальну.

Знай.uа писав, що корейська компанія Samsung готує до виходу цілих 2 нових смартфона. Проте, ці моделі всього лише середнього класу, так що нічого цікавого з себе не представляють.