Керівництво компанії Epic Games визнало, що шутер Unreal Tournament не є пріоритетом студії. Увагу корпорації вже давно прикута до гри Fortnite, яка приносить чималі прибутки. І це не дивно, адже компанія відмовилася розміщувати свою гру в магазині Google Play, щоб не платити 30 відсотків з продажів корпорації добра. Замість цього, компанія вирішила самостійно розмістити гру в мережі. Судячи з усього, гра стала чи не найпопулярнішим проектом в мобільному геймінге за 2018 рік.

Рішення Epic Games давно лежало на поверхні. Остання частина серії явно не поспішає залишати статус "пре-альфи" і вже довгий час не отримувала жодних оновлень. Бойовиком просто пожертвували заради Fortnite. Судячи з усього, гра не приносить тих доходів, які компанія очікувала від проекту.

Ще у вересні на форумі UT з'явилося повідомлення, що всі сили кинуті на "Королівську битву", а незавершений шутер поки стоїть на паузі. Тепер же корпорація публічно заявила про свої плани: Unreal Tournament залишиться доступною для скачування, але її активна розробка припинена.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що корпорація Google знову вирішила поховати власний проект. Мова йде про Google Allo, який повинен був затьмарити всі месенджери, і навіть Telegram і Viber. Однак, щось пішло не так, і месенджер перестав приносити компанії прибуток.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що глава компанії Xiaomi підтвердив, що на ринку незабаром може з'явитися незвичайний смартфон. Повідомляється, що він отримав цілих 48 мп камеру. Однак, об'єктивів буде не менше трьох, враховуючи специфікації камери. У мережі навіть з'явилося фото, проте воно відображає лише камеру смартфона і кількість пікселів.

Знай.uа писав, що компанія Microsoft почала розробляти нову версію Windows. Судячи з усього, це буде полегшена версія операційки, так що кожен бажаючий зможе встановити її на слабкий ПК. До речі, він буде не просто обрізаної версією, а повноцінною альтернативою, адже її створять практично з нуля.